Sikker post - helt enkelt, til en fast lav pris hver måned - Prøv systemet gratis

Send e-mails som sikker post, uden brug af MitId, NemID eller nøglekort. Vedhæft f.eks. PDF filer, tekster, billeder eller personfølsomme oplysninger, uden at andre kigger med.

 

Sikker post, hvad er det?

Når du sender dine e-mails som sikker post, så sikrer du, at der ikke er nogen andre på internettet, der kan læse din besked. Dine e-mails vil være krypteret og du er garanteret at det kun er din modtager som kan se indholdet af din e-mail, eller de dokumenter som du har vedhæftet din besked.


Metoden bliver lovpligtig pr. 1 januar 2019 og skal sørge for øget sikkerhed for alle borgere i Danmark. SikkerEmail er et stærkt værn mod hackere og IT kriminelle, som forsøger at stjæle personfølsomme oplysninger med henblik på enten videresalg eller afpresning.

 

Opsætning på 2 minutter

Prøv at sende sikkert

Sådan virker sikker post via SMS

Når du før skulle sende en e-mail mærket som sikker post, skulle du først logge ind hos NETS som virksomhedens NemID administrator, her skulle du så markere at din e-mail skal kunne bruges til sikker e-mail. Derefter skulle certifikatet sættes op i Outlook med forskellig tilgang alt efter om det var Mac eller PC og afhængig af Outlook-version. Processen er langsommelig og ressourcekrævende, og kræver IT-viden omkring opsætning af brugere og certifikater i f.eks. Microsoft Outlook.


Afsendelse af sikker mail via SMS virker på en mere enkel og fleksibel måde. En måde som sikrer, at alle brugere med det samme kan begynde at sende sikker post fra deres telefon, tablet eller computer.


For at sende sikker post via SikkerEmail.dk, kræves der kun en telefon som kan modtage SMS, samt en e-mail adresse. Dine beskeder bliver sendt gennem en online mailklient på en beskyttet hjemmeside, og alt er krypteret. Alle data opbevares på sikre og stabile servere i Danmark, med sikkerhedsgodkendelsen ISO 27001.

Helt konkret betyder det en stor tidsbesparelse, men også en økonomisk besparelse, da alle udgifter omkring opsætning af certifikater, indkøb af software mm. er barberet væk.

Sikre Servere til sikker post i Danmark

Hvad er fordelene ?

Der er flere fordele ved at bruge sikker post via SMS, f.eks.:

Hængelås på blå baggrund som signalerer sikkerhed

Hvem bruger sikker post?

Afsendelse af sikker post bliver brugt af langt de fleste offentlige myndigheder som arbejder med personfølsomme oplysninger. Flere og flere virksomheder og private benytter også afsendelse af sikker post bl.a. i forhold til afsendelse af kontrakter, lønsedler og fortrolige e-mails.


Generelt er brugen af sikker post stigende, både for at komme IT kriminelle i forkøbet, men også for at signalere sikker kommunikation internt og eksternt i organisationerne.


Hvis du, din virksomhed eller organisation f.eks. sender:

Det er et lovkrav at sende disse oplysninger med krypteret e-mail, for at forhindre tyveri og misbrug af data.


Ifølge EU-persondataforordningen fra maj 2018, kan virksomheder mm. risikere bøder på op til 4 % af deres årsomsætning såfremt reglerne ift. personfølsomme data ikke overholdes.


Med en månedlig investering på kr. 29,- er du sikret og overholder alle gældende standarder på området. For det beløb, kan du sende et ubegrænset antal mails. pr. måned. (prisen er ved årlig betaling)

 

Sikker e-mail på 2 minutter

Send en sikker e-mail med det samme

Af Thomas Jensen, skribent SikkerEmail.dk

Gå til forsiden