To faktor godkendelse til sikker afsendelse af følsomme emails

Bliv klogere på to faktor godkendelse og læs hvorfor SikkerEmail bruger denne form for kryptering når der skal sendes sikker post fra a til b.

IT Sikkerhed over hele verden

I en tid, hvor flere og flere personfølsomme og datakritiske oplysninger sendes på mail, kender alle til dilemmaet der knytter sig til mail og indhold. Det rejser flere spørgsmål som f.eks. :

For at øge sikkerheden, kan man sende beskeder der sikres af 2 koder. Det betyder en mail, der når frem til den rette modtager ved en uafhængig og krypteret, men simpel og direkte tilgængelig to faktor godkendelse.

Fordele ved to faktor godkendelse

Mails kan desværre komme ud for at blive hacket. Eller hvis du sidder på et offentlig wifi, på en cafe eller i lufthavnen, at andre kan følge med på sidelinien og læse med.

Målet for mange hackere er at sikre sig oplysninger der kan sælges eller benyttes til senere afpresning af afsenderen. På trods af sikre servere og opdaterede firewalls, kan uheldet være ude og mailkontoen blive kompromitteret. Det er især når almindelige mailkonti benyttes til at sende personfølsomme data, at du er i farezonen.

 

Sikker e-mail på 2 minutter

Send en sikker e-mail med det samme

For at skabe yderligere sikkerhed omkring afsendelse af mails, benytter SikkerEmail.dk en sikker og enkel 2-faktor godkendelse når der bliver kommunikeret over mail.

En to faktor godkendelse er en god og sikker løsning, der gør det langt lettere at sende sikre e mails fra a til b, men også gør det langt sværere at hacke e-mail kontoen. Med to trin, er chancen for at blive hacket og få stjålet dyrebar information, minimeret ganske betydeligt.

F.eks. skulle en hacker der ønsker at stjæle personfølsomme oplysninger, både være i stand til at hacke et maillogin, med mailadresse og adgangskode og efterfølgende besidde din telefon, med login og pinkode. Kort fortalt kræver det følgende at hacke en 2-faktor godkendelse:Med to faktorer - både kode til mail og derefter kode via sms, er man altså overordentligt godt sikret og sikker på, at de fortrolige mails kun ankommer til den, den var møntet på.

Brevkasse med blå baggrund

Den letteste løsning - kode til mail og kode til sms

Fordelene er derfor åbenlyse ved at bruge både kode til mail og separat kode via sms. Denne procedure sikrer en fleksibilitet i arbejdslivet - større mobilitet og uafhængighed af it-infrastruktur.


Det er også langt mere uafhængigt, end eksisterende løsninger, f.eks. NemID, hvor man er tvunget til både at have sit nøglekort med sig og huske en separat kode, inden man kan få adgang til sin mail. Denne omstændelige procedure kan koste værdifuld arbejdstid.

 

Sikker e-mail på 2 minutter

Send en sikker e-mail med det samme

Prisbilligt og sikkert alternativ

Ikke nok med at to faktor godkendelse letter hverdagen og øger effektiviteten for medarbejderne. Den sikrer også at alle nationale og internationale standarder, som for eksempel den nye persondataforordning (GDPR), overholdes.

Løsningen tilgodeser de nye regler pr. 1 januar 2019 og er er prisvenligt og enkelt alternativ til andre dyrere løsninger på markedet.

Af Thomas Jensen, skribentGå til forsiden